mandag, september 29, 2008

Bangkok

Da befinner jeg meg i Bangkok. En storby. Jeg har endelig fått meg internett og thainummer, det er en befriende følelse å vite at jeg kan holde litt kontakten med dere hjemme :)

Nummeret mitt er: +66 8 04 59 37 20

Jeg har det veldig fint. I går var jeg trøtt etter en lang flyreise. Sovnet nesten i kirken. Her er litt for varmt ute og litt for kaldt inne. Jeg bor på et fint hotell, reiser med noen nydelige mennesker, (der Karin skiller seg ut som har bodd her i 3 måneder og er vår perfekte guide) og har nå som sagt endelig fått internett. Dvs hvis jeg går på cafe en plass har jeg nå internett, så nå sitter jeg og hører på engelsk musikk i en kafe med gode gammeldagse lenestoler og ser på flittige thaistudenter og drikker smoothie som smaker halvt thai og halvt banan og som var litt dyrere enn jeg hadde trodd, men hva gjør en ikke for litt kontakt med omverdenen?

Har vært på universitetet i dag og fått en rosa caps med navnet på universitetet, samt en rosa kladdebok og en søt liten notatblokk med hjerter på. Hva skal en si? Annerledes! Herlig! Frokosten på hotellet er nydelig, jeg forsov meg selvsagt så jeg fikk ikke spise så mye men jeg har jo en måned på meg til å spise på så ;) Til nå har ikke maten vært for sterk, så jeg tror jeg skal overleve :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Thailand og greier... Ke du egentlig gjør nå? Studere i Thailand?

Anonym sa...

ikgs på misjonshøyskolen..interkulturell kommunikasjon og globalt sammarbeid. derfor eg fekk meg en måneds tid studieopphold i thailand :)

du då?

Eli :)

Anonym sa...

så søtt med rosa caps og notatblokk, sikker på at du gikk inn på riktig skole? :-p Du, hvordan smaker thai egentlig...? Hvor god er den smaken på en skala fra 1-10?

Litt for kaldt ute, og litt for varmt ute, jaja, du trives vel best i dørkarmen da? :-) får du ikke skrudd aircondition litt varmere? Håper du får et fint opphold videre!

Klem fra meg ;-)

Eli sa...

Hmm, når du sier det kan det jo være at jeg gikk inn på en barneskole for rosa små søte jenter og katoyer. Kanskje derfor blonde meg har klart å få med meg undervisningen også..Hmm...neste gang er det nok best jeg holder meg i dørkarmen ja!

Thai smaker sitrongress. På en skala fra 1 til 10, hmm..jeg vil si 5.

Og nei, airconditionet kan ikke skrus varmere. Aircondition er bare kaldt!

Klem fra meg :)